Chłopaki, ktoś się wybiera na otwarcie sezonu VAG w niedziele na 12:00 na lotnisko?
Lampy się nie mieszczą!!!!
Zwiń
X
-
Lampy się nie mieszczą!!!!
Cześć zacząłem dziś naprawiać octe po dzwonie, założyłem nowy pas przedni, zacząłem montować lampy i zonk, lampy się nie mieszczą tzn. nie dochodzą do końca, z jednej stony blokuje mi je intercooler a z drugiej rura od powietrza, możecie coś poradzić? Przy okazji powiem że jest to wersja 96-00 a robie już po FL.
Rure już rozgryzłem zostaje kwestia drugiej strony...
-
-
Wszystko jest, zresztą napisałem o pasie przednim, ze jest nowy ten temat znam dokładnie, ale problem jest czysto techniczny, poprostu niechcę pchać na siłę, zwłaszcza lamp, żeby potem lipy z ustawieniem nie było. A powiedzcie jeszcze czy oprawki żarówek starych kierunków, mogą nie pasować do wersji kierunków po FL? Oczywiście mowa o przednich. Bo tu tez lekki problem mam z założeniem żarówek.
Komentarz
-
-
Siemka. Nie jestem specem i fachurą, ale kiedyś czytałem w Auto świecie że zamienniki często nie pasują do ori. Wkładasz ori lampy, czy zamienniki???. Podobno warsztaty dostając zamienniki (oczywiście niektóre) rwą włosy z głowy. Sam mam przykład w pracy - koleżanka mająca męża prowadzącego warsztat samochodowy jeździ Fordem Mondeo II - i ma po blacharce zamontowane albo lampy, albo zderzak zamiennik - jest szpara miedzy zderzakiem a lampami przednimi.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Ruwado, zgadza się z tymi zamiennikami, ja montuje ori, bo to wyjdzie na to samo, bo podróby długo nie posłużą, a w perspektywie czasu pozwoli to zapomnieć o problemach i wydatkach związanych z lampami, zderzak kupiłem ori ale używkę.
Sh3v, zgadza się że tam brakuje 2-3cm, ale nie da rady wepchnąć tej lampy bez rzeźby przy starym dolocie pozostaje tylko wymiana na po FL, albo patentować coś
Koledzy a powiedzcie mi jeszcze, jak to z silniczkami reflektorów, te same są przed i po FL czy inne?
Komentarz
-
Komentarz